Teknik skal bare virke! – det sørger vi for, med et smil.

Cubiz er klar med de IT-løsninger, der passer til netop jeres virksomhed.

IT-udvikling er i dag en nødvendighed for enhver virksomhed, men det kan være svært at følge med. Det går hurtigt, og man er hele tiden nødt til at tilpasse sig markedets nye krav og muligheder. Som IT-konsulenter holder vi øje med udviklingen, så I kan koncentrere jer om virksomheden.

Det er vores opgave at sørge for, at I er med i denne udvikling, men på en måde, der tilgodeser jeres specifikke behov. Derfor har vi i Cubiz valgt at satse på fleksibilitet og evnen til at antage mange former for projekter, uden at der slækkes på kvaliteten.

Cubiz er en mindre konsulentvirksomhed, og vi har været med lige fra starten. Derfor har vi også mange års erfaring med en lang række IT-ydelser. Vi skræddersyer løsninger til alle, lige fra enkeltmandsvirksomheden til den store koncern. Ingen opgave er for stor eller for lille – vi sørger lige godt for et mindre netværk eller en hjemmeside som for det store Workflow-projekt. Behovet er i centrum, og derfor får I som kunder præcis, hvad I har brug for.

Vi rådgiver, indtil kunden er sikker på, hvilken løsning der er bedst. Men det er jeres ord, der er det afgørende. Vi kan jo kun leve, hvis vores kunder går tilfredse ud af samarbejdet. Kunden skal kunne fungere optimalt med løsningen, både hvad angår de tekniske forbedringer og den efterfølgende daglige håndtering af det nye system. God service er derfor for os en selvfølge. Den koster ikke ekstra, men er noget, alle kunder, store som små, har krav på.